Блог
Всички

Подарък изненада за мъж. С какво да зарадваме любимия човек?

Share this post
Подарък изненада за мъж. С какво да зарадваме любимия човек?

Често в живота на една жена идва момент, в който наближава празник или повод, по който тя би искала да зарадва половинката си. Рожден ден, годишнина от връзката или сватбата, или просто денят, в който са се срещнали – поводите са безкрайни.  

Но понякога изненадите за подарък за мъж са по-лимитирани и сложни за измисляне. Нашата цел е да ви дадем различни идеи за подаръци и да прочетете повече за това как може да изненадате любимия си човек!

Какви подаръци харесват мъжете?

Когато става въпрос за подаръци трудно бихме могли да сложим всички мъже под един знаменател. Но, ако можем да бъдем сигурни в едно нещо, то това е, че всеки мъж би оценил старанието и мисълта, която половинката му е вложила в подаръка.  

Ако искате да заложите на материалното, в повечето случаи може да подарите нещо, от което приятелят ви има нужда или ви е споменал, че си е харесал в магазина. Голяма част от мъжете обичат практичните подаръци. Ако не се сещате за нищо на момента, винаги може да влезете в акаунта му в Амазон и да видите какво е разглеждал в последно време.  

Нещо друго, което винаги несъмнено би зарадвало мъжа до вас е преживяване, което ще му остане спомен за цял живот. Помислете за какво винаги си е мечтал партньорът ви – бъдете сигурни, че ако успеете да му го подарите, щастието ще е двойно, защото вие ще сте причината то да се случва.  

5 идеи за изненада за мъж

Подготвили сме ви 5 идеи изненади, измежду които материални и по-сантиментални преживявания. Следва вие да прецените кое ще се хареса най-много на вашия любим човек.  

Романтична изненада за мъж

Ако се чувствате в настроение за романтика, вариантите са стотици в зависимост от това с колко време разполагате. Лесна за приготвяне романтична изненада би била да купите хубаво вино, запалите свещи и пуснете любим ваш филм или сериал. Този жест, колкото и малък да изглежда, е изключително ценен и би зарадвал партньора ви. Особено след дълга седмица в работата.  

Отидете да го изненадате, ако не сте се виждали от дълго време, или водите връзка от разстояние. В края на деня, няма по-голям подарък от това да прекарвате време заедно и това е сигурен начин, че ще зарадвате мъжа до себе си. Ако ли пък имате късмета да сте заедно всеки ден, изненадайте го в обедната почивка в работата му и му занесете любимия обяд. Повярвайте ми, ще оправи целия му ден. 

В случай, че разполагате с повече време, изненадайте любимия си с бохо стил пикник. Зарадвайте се на уюта на красиво украсена дървена палатка, с аранжирани възглавници, бутилка вино и лакомства, на които може да се насладите в компанията на партньора си. Изберете преживяването ви да бъде в парк в София, извън нея или в жилището ви. Ние ще се погрижим за останалото. 

Сантиментален подарък изненада за мъж

Подходящ сантиментален подарък за един мъж би било нещо, свързано с него или с вашата връзка. Може да изненадате партньора си с фотоалбум с ваши снимки и спомени. Ако е рожденият му ден – видео с пожелания от вас и най-близките му приятели, които не е виждал от много време.  

Вечеря изненада за гадже момче

Когато искате да изненадате гаджето си с вечеря, то вариантите са много. Винаги може да сготвите любимата му храна и да си направите романтична вечеря вкъщи. Ако имате годишнина или друг повод, заведете го в любимия му ресторант или в този, в който сте били на първата си среща. Това ще донесе още повече хубави и топли спомени.  

Идея за изненада на любимия - Подари преживяване

Купете самолетни билети и избягайте двамата на място, за което винаги сте си говорили. Това е сигурен начин да създадете незабравими спомени. Друга идея за подарък би била да вземете билети за любимия му отбор, изпълнител или представление. Което и преживяване да изберете, то ще остане като топъл спомен в съзнанието му.  

Традиционен подарък изненада за мъж

Ако сте традиционалисти, винаги може да заложите на познатите часовник, парфюм или колан. Тези подаръци са стилни и винаги на мода. Подарени от правилния човек, те се превръщат в нещо много повече от предмети - те са специални, защото не са просто купени, но и са подарени с много любов.  

Запиши се за новини и промоции

С абонамент вие потвърждавате, че сте съгласни с нашите  Общи условия.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.