За Be In Love


Be In Love е агенция, която организира романтични изненади за двойки. Нашата услуга превръща всеки миг в специална и незабравима среща.

piknik u doma

За нас


Казвам се Йоана и съм създател на Be in Love -услуга, която предлага персонализирани преживявания за двойки, които искат да разнообразят обичайното и забързано ежедневие с  романтика. За мен “Be in Love” е нещо повече от бизнес, то е кауза, чиято цел е да помогне на влюбените да създават незабравими спомени и да си припомнят по-често колко важно е да се грижат за любовта си. Идеята се роди преди две години, когато аз самата реших да организирам романтична вечер на партньора си в дома ни. Изненадата се получи повече от прекрасно, а той беше очарован и развълнуван от всичко, което бях направила.  Когато разказах на близките и приятелите си за романтичното събитие, те бяха възхитени, започнаха да ме питат как да организират и те подобно събитие за своите половинки. Това ме подтикна да създам “BeInLove”, за да вдъхновявам и да помагам на хората да преживеят уникални моменти в своите връзки.
Тази услуга е създадена с вяра, че трябва да прекарваме повече време с тези, които обичаме и да създаваме незабравими спомени, които да оставят трайна следа в нашия живот. Точно това се опитвам да направя с всяко романтично събитие, което организирам – да създам красота и уют за двойките, за да почувстват пространството и мястото, на което се намират, като част от своята любовна история. Нямам търпение да помогна и на вас и вашите близки да подарите преживяване, което ще остане в сърцата ви завинаги.


Защо да изберете BeInLove?

Ние сме специализирани в организирането на перфектната обстановка за вашето специално събитие или повод. Независимо дали планирате романтична изненада за половинката си, подарък за годишнина от сватбата или Св. Валентин. А може би просто искате да покажете на любимия си човек колко много го обичате?  Ние имаме по нещо за всеки! BeInLove е интересна идея за подарък за любимата жена или любимия мъж.

Знаем, че намирането на перфектния подарък може да бъде голямо предизвикателство и затова сме ви подготвили множество романтични идеи за подарък, от които да изберете по ваш вкус. Не се колебайте да се свържете с нас, за да създадем нещо специално от вас за вашия любим човек! 

С любов,
Йоана от "BeInLove"

about-us