Блог
Всички

Годишнина от сватбата. 5 идеи как да изненадате половинката си

Share this post
Годишнина от сватбата. 5 идеи как да изненадате половинката си

Сватбата е един от най-значимите и запомнящите се моменти в живота на много хора. Затова немалко от половинките с радост празнуват всяка една годишнина от сватбата си. В тази статия сме ви подготвили 5 оригинални идеи как може да изненадате половинката си за годишнина от сватбата си. 

Видове годишнини от сватбата 

Интересното за сватбите е, че всяка една година се празнува различна годишнина, която се характеризира с нещо специално. Ето и някои от най-популярните видове годишнини от сватбата. 

Памучна сватба

Памучната или още наричана басмяна сватба се празнува на първата годишнина от сватбата. Наречена е по този начин, защото се смята, че една година след сватбата вече тече нормалното, семейно ежедневие. 

Кожена сватба

Кожена сватба се празнува на третата годишнина от брака. Твърди се, че след толкова време заедно, половинките вече са преживели много неща и отношенията между тях са много по-силни. Затова е кръстена и на издръжливия материал, кожата. 

Дървена сватба

Дървената сватба се празнува пет години след сватбата. Това е първата кръгла годишнина, която много партньори обичат да отпразнуват по специален начин. 

Оловна сватба

Оловната сватба (или сватба на Розите) е десетата годишнина от сватбата и се нарича по този начин, защото розата е символ на страст и любов. Тази годишнина е голямо значение за влюбените двойки, защото празнуват десет години съвместен живот заедно, което не е никак кратко време. 

Порцеланова сватба

Порцелановата сватба се празнува след двадесет години съвместен живот. Стар обичай е да се купи порцеланов сервиз, в който да се сервира празничният обяд или вечеря. 

Сребърна сватба

Сребърната сватба се празнува двадесет и пет години от сключването на брака. Това е изключителелно важна и щастлива годишнина за двойките, която бележи дългия и съвместен живот заедно. 

5 идеи как да изненадате половинката си

Искате ли да разнообразите и добавите нещо специално към традиционните подаръци за различните видове годишнини? Подготвили сме ви някои специални идеи за изненади, с които може да зарадвате любимата си половинка. 

Пикник 

Какво по-хубаво от това да отпразнувате годишнина от сватба си с пикник у дома или в природата? Насладете се на този специален ден заедно и организирайте пикник за любимия си човек. 

Романтична вечеря 

Нищо не може да замени една прекрасна изненада за годишнина както класическата романтична вечеря. От вкусна храна и хубаво вино до красиви подаръци, ние може да ви помогнем да организирате най-хубавата романтична вечеря за годишнината си. 

Приятна разходка 

Ако сте в настроние за по-активно празнуване на годишнината си, изненадайте любимия си човек с приятна разходка на любимо тяхно място. По този начин не само ще прекарате време заедно, но и ще имате възможност да се разходите на красиво място. 

Кино под звездите

Киното под звездите е един от най-романтичните начини, по който може да изненадате половинката си за годишнина от сватбата. Изберете любимия им филм и ги поканете на романтично преживяване с вкусна храна под нощното небе. 

Пътуване 

Ако партньорът ви обича пътуванията и приключенията, няма по-хубав подарък от това да ги заведете на някое хубаво и вълнуващо място, за което си мечтаят. Стегнете багажа за няколко дни и се отправете на вълнуващо приключение само двамата. 

Изненада от кумовете за младоженците

Изненада от кумовете за младоженците може да бъде прекрасен начин да направите деня им още по-запомнящ се и хубав. Създайте видео от пожелания от най-близките хора на младоженците и го изпратете или пуснете в деня на годишнината им. Този подарък не само ще ги зарадва, но и ще остане за дълги години занапред. 

Запиши се за новини и промоции

С абонамент вие потвърждавате, че сте съгласни с нашите  Общи условия.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.